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How can high pH control trans-2-nonenal production through beer ageing? Cardboard or bread flavour: what's your favourite?
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Document type | Communication à un colloque (Conference Paper) – Présentation orale avec comité de sélection |
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Publication date | 2004 |
Language | Anglais |
Conference | "XIth J. De Clerck Chair, "The pH paradox in the malting and the brewing process"", Louvain-la-Neuve (Belgique) (5-8 septembre 2004) |
Peer reviewed | yes |
Affiliations |
UCL
- UCL - AGRO/CABI - Département de chimie appliquée et des bio-industries |
Links |
Bibliographic reference | Liégeois, Catherine ; Collin, Sonia. How can high pH control trans-2-nonenal production through beer ageing? Cardboard or bread flavour: what's your favourite?.XIth J. De Clerck Chair, "The pH paradox in the malting and the brewing process" (Louvain-la-Neuve (Belgique), 5-8 septembre 2004). |
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Permanent URL | http://hdl.handle.net/2078.1/72695 |