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Kinetics of creatine ingested as a component of a food bar
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- 41.20 K
Document type | Communication à un colloque (Conference Paper) – Abstract, Présentation orale avec comité de sélection |
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Access type | Accès libre |
Publication date | 2007 |
Language | Anglais |
Journal information | "Amino Acids" - Vol. 33, no. 3, p. LIV-LIV (2007) |
Peer reviewed | yes |
issn | 0939-4451 |
e-issn | 1438-2199 |
Publisher | Springer (New York) |
Publication status | Publié |
Affiliation | UCL - MD/IEPR - Institut d'éducation physique et de réadaptation |
Links |
Bibliographic reference | Décombaz, Jacques ; Deldicque, Louise ; Zbinden, H. Foncea ; Vuichoud, J. ; Poortmans, J. R. ; et. al. Kinetics of creatine ingested as a component of a food bar.In: Amino Acids, Vol. 33, no. 3, p. LIV-LIV (2007) |
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Permanent URL | http://hdl.handle.net/2078.1/59578 |